Van der Koppel

Boerderijwinkel

Eetbare Prints

Wij hebben een speciale printer waarmee wij kunnen printen op eetbaar papier, zoals frosty en ouwel.

Bestellen

We printen op Frosty sheets of op dubbeldik ouwel in maximaal A4 formaat.
Je kan je foto of bestand zelf aanleveren via de e-mail, info@koppelboerderijwinkel.nl. Dit kan in .jpg, word, .pdf. (gelieve geen opensource bestanden)
We printen zoals je het aanlevert. Wij bewerken geen foto's. Lever je bestand minimaal 1 dag van tevoren aan.
Twijfel je of je foto of afbeelding geschikt is om te printen? Email deze afbeelding dan even, dan kijken we er even naar.

We printen natuurlijk met eetbare inkt, daarom kunnen de kleuren iets afwijken van het origineel.

 

Frosty € 5,50

Een frosty sheet is een dun printbaar laagje op een plastic schutvel. Het is gemaakt van maïszetmeel en suiker met een lichte vanillesmaak. De sheet is gemakkelijk op maat te knippen en kan ook op slagroom worden gebruikt (niet te lang van te voren aanbrengen). Omdat het zo dun is, kan het ook op marsepein of fondant decoraties worden geplakt.

Ingrediënten: Zetmeel (E1422, E1412) maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E480), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, kokosvet (gedeeltelijk gehard), sucralose.

 

Ouwel € 4,50

Ouwel is een product op basis van aardappelzetmeel, water en plantaardige olie. Het wordt ook wel eetpapier genoemd.De smaak is neutraal.

Wij drukken af op zogenaamd dubbeldik ouwel, dit geeft een mooier resultaat dan enkele ouwel. De print is hittebestendig en kan daardoor meegbakken worden, maar let op verkleuring.

Ingrediënten: aardappelzetmeel, water, koolzaadolie

 

Inkt

Wij printen met eetbare inkt. Hierdoor heeft de print een kleine kleurafwijking ten opzichte van het origineel. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen.

Ingrediënten: gedemineraliseerd water, glycerine, alcohol, kleurstof (zie onder)

Rode inkt: E124 (AZO), E122 (AZO)
Gele inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Blauwe inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Zwarte inkt: E151, E110 (AZO), E104 (AZO), E133